Центриране

За нас

–Ние сме видими, защото летим!
В град Шумен в подножието на Илчов баир е красивия квартал Дивдядово. Тук има едно детско кътче, наречено ДГ „Чучулига“, където палавниците се учат да летят и сбъдват желанията си.

41 години ДГ „Чучулига“ доказва, че е градина с традиции и че заедно с деца и родители успехите са истински. В съвременно обзаведени зали се възпитават и обучават деца в 1 яслена и 4 градински групи. В просторен и озеленен двор са разположени индивидуални групови детски площадки.

Професионален учителски екип с творчески дух и креативно мислене работи с всеотдайност за отглеждането, възпитанието и обучението на здрави, усмихнати и можещи деца. Многобройни и успешни са участията на малките „чучулиги” в местни и общоградски изложби, концерти и конкурси. С гордост те пресъздават по автентичен начин Дивдядовски обичаи и традиции.
Детската градина предлага допълнителни дейности, съобразени с желанието на деца и родители: народни танци, английски език, изобразително изкуство.

Всичко това утвърждава авторитета на ДГ „Чучулига“ и е гаранция за израстването на деца, които откриват познанието и радостта от детството.

Имаме си в този град
чуден детски свят.
„Чучулига“ се нарича
и зад клоните наднича.