Центриране

За нас

ДЕТСКА ГРАДИНА № 109 ЗОРНИЦА се намира в гр. София, ж.к. Младост 1, до бл. 69-70.

Детско заведение с дългогодишни традиции и утвърден престиж, заемащо достойно място в предучилищното възпитание и обществен живот на столицата.

В детската градина се отглеждат и възпитават деца от една до седемгодишна възраст.

ДЕТСКА ГРАДИНА № 109 ЗОРНИЦА разполага със съвременна материално-техническа база, която се състои от просторни и уютни помещения.

За отглеждането, обучението и възпитанието на децата се грижи екип от висококвалифицирани педагози и помощен персонал.

Възпитаниците на детското заведение се обучават в следните образователни направления по български език и литература за деца, математика, природен свят, музика, изобразително изкуство, конструктивно – техническа и битова дейност, физическа и игрова култура.

Малките палавници са обградени с много любов и внимание, растат и играят на воля под всеотдайните грижи на своите възпитатели.

ДЕТСКА ГРАДИНА №109 ЗОРНИЦА подържа традициите, творческия дух и професионализма, за да могат още много дечица да се докосват до магията на Златното ключе и да откриват мъдростта, познанието, красотата и вълшебството на приказното детство.

Детското заведение е с общинско финансиране.

Хармоничният режим на всяка възрастова група включва ежедневно образователни занимания, часове за игри на открито, занимания с изкуства, сън и хранения. Изхранването на децата е с качествена и разнообразна храна, съобразена с възрастта на възпитаниците на градината. В детското заведение е осигурено присъствието на медицинско лице.

Екипът, зает в детската градина се грижат с любов, внимание и всеотдайност за своите малки възпитаници. Децата получават обич и подкрепа, биват възпитавани в чувство на отговорност и добри маниери.

Детското заведение се стреми да отговори на потребностите на децата и очакванията на родителите, да ги приобщи към националните традиции, ценности и култура.

ДЕТСКА ГРАДИНА №109 ЗОРНИЦА, София дава възможност на малките палавници, успешно да овладяват познанието, красотата и вълшебството на приказното детство.

Прием

Допълнителни критерии за прием на деца: детето има брат или сестра, които са записани в детската градина и не тръгват на училище от месец септември; детето има поне един родител, който работи в системата на столичното образование.
Допълнителните критерии са определени по решение на Педагогическия съвет съгласно чл. 3. 3 от Правилата за прием, утвърдени от Столичния общински съвет.