Центриране

За нас

ДЕТСКА ГРАДИНА № 197 КИТНА ГРАДИНА е детско заведение в град София, кв. Филиповци, ул. Поручик Хранов № 5.

В детското заведение се извършва прием на деца от три до седем годишна възраст, разпределени в групи, формирани по възрастов признак. Има група за предучилищна подготовка.

Финансирането на детското заведение се осъществява с общински средства.

Детската градина разполага със собствена сграда, голям двор, оборудван с площадки за игра за малките палавници.

Помещенията в градината са светли и просторни, уютно обзаведени. Всяка група разполага със собствено помещение, включващо спалня, занималня, гардеробна, сервизни помещения и тераса.

ДЕТСКА ГРАДИНА № 197 КИТНА ГРАДИНА, София е желано и любимо място за малките палавници, център на творчество и сътрудничество между деца, родители и учители.

Педагогическият персонал на детското заведение работи за утвърждаване на детската градина като желана и обичана среда за развитие, възпитание и игри.

Възпитанието и обучението на децата се организира и провежда в съответствие с образователни изисквания на МОН и осигурява отлична подготовка за училище.

Децата изучават български език и литература, математика, изобразително изкуство, музика и физкултура. Педагогическият екип се стреми към максимално развитие на творческата активност на децата, чрез възраждане и съхраняване на народните традиции и обичаи.

Мисия

ДЕТСКА ГРАДИНА № 197 КИТНА ГРАДИНА, София се стреми към формирането на собствен облик, да бъде привлекателно и желано детско заведние.

Екипът на детското заведение се грижат с любов, внимание и всеотдайност за своите малки възпитаници.

В детската градина децата получават обич и подкрепа, биват възпитавани в чувство на отговорност и добри маниери.

Детското заведение се стреми да отговори на потребностите на децата и очакванията на родителите, да ги приобщи към националните традиции, ценности и култура.

Още

ДЕТСКА ГРАДИНА № 197 КИТНА ГРАДИНА, София предлага допълнителни дейности, по желание на родителите:

  • народни танци
  • приложно изкуство
  • английски език