Центриране

За нас

Детска градина №121 се намира в район Нови Искър.

Детското заведение разполага с нова луксозна и функционална екосграда на два етажа с красиво архитектурно изпълнение. Същото има съвременна база с интериорни решения, съобразени с възрастта на децата.

Детското заведение предлага най-добрите условия в района за отглеждане, възпитание и обучение на малките малчугани. Тук ще намерите нежна грижа, сигурност, уют и красота.Осигурена е спокойна и уютна атмосфера, в която децата се чувстват обичани и уверени в своите сили и възможности.

База

ДГ №121 разполага с просторни и приветливи помещения за игри, обучение и почивка.С красивите и цветни дворни уреди, обособените площадки за игра за всяка група и поддържаната тревна площ създава настроение и желание у децата за игра.Разполага с квалифициран и опитен персонал, който осъществява плавен преход от ранното детство към училищната готовност.

Детска градина № 121 има филиал в с.Доброславци. Намира се в масивна двуетажна сграда с външна изолация и климатици. Разполага с много добри условия за отглеждане, възпитание и обучение на децата. Екипът от педагози е квалифициран и с богат профисионален опит.

Работи по програми, одобрени от Министерството на образованието. За желаещите деца извън държавните образователни изисквания се предоставя допълнителни дейности срещу заплащане от родителите.