Центриране

За нас

Езиков център „Мотив“ предлага езикови курсове по английски, руски и испански език за възрастни и деца.

Избирате ни, защото сме различни.

Любовта към това, което сме създали и грижата към вас ни правят различни!

Искате най-доброто за себе си и децата си?! Ние сме вашето решение!

При нас ще получите индивидуално отношение и внимание, качествено обучение, любов към знанието и към езика в хилядите му възможности.

Днешният динамичен и забързан живот изисква да сте комуникативни, упорити и целенасочени. Стремите се да получите или да дадете на децата си най-добрите шансове за престижно образование и работа. И както всички добре знаем, за да го постигнете, трябва да сте уверени в себе си, да можете да работите в екип, да имате развити лидерски качества, да имате въображение и да сте адаптивни. При нас освен езика, ще се научите и на всичко това! И ако все още се съмнявате, дали ще успеете…нека ви издадем една макла тайна: това е възможно и то за човек, който притежава едно единствено нещо-Мотивация. Останалото е плод на упорит труд, ако знаем как да превърнем Мотивацията в основно свое качество! Екипът на Мотив мотивира учениците си да покажат най-доброто, на което са способни и да се гордеят с постиженията си!

Още

Екипът на „Мотив” се състои от млади, мотивирани и амбициозни преподаватели. Опитът ни с всякакви възрастови групи ни прави адаптивни, гъвкави и способни да отговорим на индивидуалните нужди на всеки ученик. Всеки един от нас е с дългогодишен опит като преподавател. Ние приемаме работата си като предизвикателство, което я прави и наше хоби. Забавляваме се с децата, когато играем игри, пеем песни с най-малките и се опитваме да накараме възрастните си курсисти да разчупят стените, които стоят пред тях по отношение на езика. Защото, когато правиш нещо с удоволствие, резултатите се постигат с лекота!

Английски за възрастни Английски за работещи и студенти. Малки групи. Интерактивни часове. Максимум знания.

Английски за деца Да учиш език и да се забавляваш. Това е мечтата на всяко дете. А при нас тя е реалност.

Руски за възрастни Руски език за работещи и студенти. Интересни уроци, малки групи, отличные результаты!

Индивидуално обучение Индивидуално обучение за работещи и студенти, които поради натоварения си график искат личен план на посещенията. Летни програми Лятото при нас е весело. Летните курсове за деца започват на 01.06.2014.

Bulgarian for foreigners If you have recently come to Bulgaria and still do not understand the language we can help! Bulgarian language for forejgners is just what you need! See more.