Центриране

За нас

ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА ЕКОмалчовци се намира в гр. София на адрес:   кв. Княжево, ул. Княжевска 63

Частна детска градина ЕКОмалчовци предлага забавна и образователна програма за деца на възраст от 2 до 6 години. Чрез създаването на безопасна и благоприятна среда в един от най-чистите в екологично отношение райони в София,  децата ще отворят сърцата и умовете си за нови открития в света около тях.

В  ЧДГ ЕКОмалчовци се набляга на екологичното възпитание с цел да се дадът на децата основни познания за природата, животните и растенията и  да им се помогне  да отпътуват към своето бъдеще със самочувствие и уважение към себе си и към другите

ЧДГ ЕКОмалчовци е създадена сред чиста природа и тишина, далеч от градския шум в кв. Княжево – в един от най-чистите в екологично отношение райони в София.

ЧДГ се разполага се в модерна 2-етажна къща, която отговоря на всички  изисквания за санитарна, пожарна и аварийна безопасност и микроклимат и предлага:

• Уютна и спокойна атмосфера, близка до домашната среда
• Помещенията са просторни със стилен интериор
• Залите за занимания са оборудвани с дървени играчки, мини кухня и работилница
• Самостоятелни спални, всяка със собствен санитарен възел и баня
• Китен двор с площадка за игри на открито и обезопасени пространства с ударопоглъщаща каучукова настилка, която предпазва децата от наранявания при падане и подхлъзване
• Достъпът до градината е подсигурен с паркоместа за посетители пред сградата
Безупречната чистота и чистият въздух в градината се поддържат
със системата „Rainbow“.