Центриране

За нас

Частна детска градина “Цветен ден” е създадена от “ЧПГ – Цветкови” ЕООД, с основател и директор Минка Цветкова, директор с много богат опит и традиции в управлението на частното образование:

  • през 1994 година открива и управлява и до днес една от първите Частни гимназии в България: Частна професионална гимназия по туризъм “Свети Мина”, която успешно са завършили 13 випуска – www.svetimina.eu
  • през 2002 година създава и управлява един от първите Колежи с обучение след средно образование – Частен професионален колеж по туризъм “Свети Мина”. – svetimina.eu/college.php

Опитът, натрупан през годините ни дава основанието и куража да продължим да се разширяваме в областта на частното образование, създавайки за Вашите деца една прекрасна Градина на една Витошка поляна, която ще ги радва с много цветни мигове и дни!

Прием

В детска градина Цветен ден се приемат целогодишно деца на възраст от две години и шест месеца до шест годишни. Записването се осъществява с подаване на молба и подписване на договор за обучение.

Работно време:

понеделник – петък / 07:30 – 18:30/
събота /10:00 – 13:00/ – за консултации, посещения, срещи с родители и записвания / след предварителна уговорка /

Изгледайте нашия клип.