Центриране

За нас

Частна детска ясла „Бухалчета“ се намира на тихо и комуникативно място – в близост до Бизнес парк София, където децата могат да играят безопасно на чист въздух. Същевременно комуникативното местоположение дава много удобства за родителите.

Тук децата се отглеждат в малка група, в среда, близка до семейната.

Основната цел на бутикова Детска ясла Бухалчета – Младост, Бизнес парк – София е да предложи на своите малки посетители среда, която да е максимално близка до семейната.

Още

Предимството на работата с малък брой деца е възможността хората, които се грижат за тях да им отделят по-голямо внимание, съобразявайки се с личните особености и характера на всяко дете, с неговите заложби, интереси и нужди без това да пречи на останалите.

От друга страна екипът на градината вярва, че това е и по-хигиеничният начин за отглеждане на малки деца, тъй като контактът с прекалено много деца предразполага към често боледуване и понижава имунитета им.

Децата се подкрепят в развитието на социалните им умения. В същото време, за разлика от отглеждането у дома, комуникацията с връстници има важна роля за развитието и социализацията на всяко дете. Сред предимствата на отглеждането в ясла са и придобиването на увереност и умения за самостоятелност.