Центриране

За нас

Частна детска градина „Бръмбазък“ е целодневна детско заведение, намиращо се на ул. „Оборище“ – самият център на София.

Просторната и светла къща е изцяло съобразена с потребностите на Вашите деца, а големият и слънчев двор, с подсигурени площадки за всяка възрастова група, е изпълнен с разнообразни приключения. Далеч от шумните булеварди, сред много зеленина, малките бръмбазъци ще открият приказния свят на игрите, забавленията и новите приятелства.

Педагогическият скип от специалисти са посветени на грижата, възпитанието и обучението на децата. Всяко дете ще бъде обградено със специално внимание, за да подпомогнем развитието на индивидуалните му интелектуални, спортни и творчески умения. Ежедневно се проследяват личните постижения на децата.

Още


Детска градина „Бръмбазък“ осигурява целодневно медицинско наблюдение и ежедневни прегледи. Медицинският кабинет е напълно оборудван, а специалистът, който се грижи за децата Ви, е с дългогодишен опит в областта на педиатрията и осъществява контрол върху храната и хигиената в детското заведение. Всеки ден на разположение на децата е и висококвалифициран магистър психолог, специалист по семейно консултиране, който следи в процеса на възпитание не само тях, а и учителите, тъй като заедно с родителите, те оказват най-голямо влияние върху развитието на детето.

За децата е предвидено здравословно и вкусно меню, съобразено с изискванията за възрастта и физическите им нужди. Като част от здравословната ни програма предоставяме пресни сезонни плодове и зеленчуци, от които децата могат да си взимат когато пожелаят.