Центриране

За нас

Частна детска градина “Mалки стъпки” е създадена през 2010 година като детски център, а през 2011 г. получава лиценз от МОМН (РД -14-33).

В момента ЧДГ „Малки стъпки” комбинира успешно държавните образователни изисквания и изучаването на английски език по авторски учебни програми.

В ЧДГ Малки стъпки се предлагат целодневни и полудневни програми за обучение и възпитание на деца от 2.5 до 7 години, организирани в четири групи.

Ежедневието на децата преминава в комуникация на английски език. Родният език от друга страна е силно застъпен в заниманията на предучилищните групи. Така двата езика едновременно допринасят за развитието и обогатяването на децата без да си пречат.

База

Англоезичната детска градина се помещава в светла и уютна къща в чистия и спокоен квартал Симеоново, с лесен достъп и места за паркиране.

Материална база:

  • просторни стаи с много естествена светлина,
  • чудесна градина с много дървета и цветя,
  • детска площадка със съоръжения за игра,
  • физкултурен салон.

Цялостното обзавеждане на детската градина, игровата база и учебните материали са грижливо подбрани да насърчават и стимулират детското развитие. Те са изработени от екологично-чисти материали, с грижа за здравето на децата, и с мисъл за опазване на околната среда.

Добре подбрания, качествен колектив от квалифицирани и мотивирани млади учители дават всичко от себе си, за да направят пребиваването на децата в детската градина интересно, смислено и разнообразно. Радваме се на педагози с опит и с отличен английски език.

Работно време:

Понеделник – Петък 8:30 до 18:00 часа