Центриране

За насМного повече от детска градина: Oбразователен център!

Ние сме смесено Белгийско-българско семейство, което има две прекрасни деца на възраст 1-3 години. Преди известно време решихме, че сме изморени от тичане и смяна на различни детски градини, в които искрено се надявахме, че нашите деца ще придобият знания и ще получават качествена грижа. За съжаление не успяхме да намерим такава структура и за това решихме да направим свое място, което наричаме не просто детска градина или ясла, а образователен център за деца, в който да учим децата и да им даваме грижата, от която имат нужда, когато мама и татко не са наоколо.

И така: създаден от родители за родители…

В подножието на планината Витоша, между двете основни туристически пътеки на най-обичания парк в София, се намира нашият образователен център „Les Papillons”: тук всяко дете е прието като част от семейството и му бива давана любов, грижа и специално внимание. Защото също като Вас ние вярваме, че децата заслужават персонално отношение, всеки ден ние стриктно посрещаме нуждите и желанията на всеки един от нашите малки членове.

Какво предлагаме

– Строго индивидуален подход базиран на една многоезична среда. Предлагаме две основни обучителни групи: една с Френски и една с Английски език. В допълнение съществува възможността за вторичен език по избор: Немски, Нидерландски и Френски (или съответно Английски). Всички занимания са изцяло на чужд език!

– Образование, което ще даде шанс на всяко дете да открие собствената си природа;

– Малки групи;

– Създаваме уют и топлина, както „у дома”;

Приемаме деца на възраст от 1 до 5 години за полу- и целодневно обучение.

В никакъв случай не би било изненада, че нашите собствени деца бяха първоначалната причина за създаването на образователен център „Les Papillons”. Както всички родители, ние желаем най-доброто за децата си и Ви каним да се присъедините към нас в това пътуване, за да направим детството на нашите деца незабравимо, вълнуващо и ползотворно.

еца незабравимо, вълнуващо и ползотворно.