За нас

Частната детска градина Фамилия е не просто отговор на въпроса „С кого ще оставите детето си?“, но е и идеална алтернатива, щадяща семейния бюджет, пред избора за гувернантка или детегледачка.

И ако Вие обръщате внимание на неща като социализация и развитие на детето в ранна възраст, то нашите предимства за Вас ще бъдат очевидни. Частна детска градина „Фамилия“ притежава лиценз №РД14-57, 03.07.2014 г. от Министерство на Образованието и Науката. Именно с нас Вашето дете може максимално леко и ефективно да се подготви за бъдещия предстоящ самостоятелен живот.

В ЧДГ Фамилия гарантираме:

– Уютни и адаптирани за всяка възрастова група помещения

– Богата материална база за обучение и игри

– Хранене и грижа от квалифицирани педагози, помощник възпитатели и мед. сестра

– Здравословен сън и прецизно спазване режима на деня

– Медицинско наблюдение и закаляващи мероприятия

– Безопасност и комфорт за Вашето дете!

В нашата градина, Вашето дете няма да скучае, защото то ще се занимава с български и математика, ще изучава основи на английския език, музика и театър, изкуства и занаяти. Интересни развиващи занимания, сюжетни, конструктивни и интерактивни игри, Информационно видео, логопедична терапия за корекция, опити и експерименти, подвижни игри в помещения и на открито и много други условия, които ще спомогнат Вашето дете успешно да се развива.

В нашата градина също, е отделено съществено внимание върху естетиката и етиката на поведението на детето. Спортните тренировки, занимания и игри са сериозно застъпени в ежедневната ни програма.

Нашата Частна детска градина е съвременно учебно заведение, което помага на Вашето дете да получи до училищно образoвание, а разнообразните школи и занятия – апликации, моделиране, актьорско майсторство, хореография и музика, спомагат да се разкрият пълноценно талантите на Вашето крехко дете и да ги съхранят своевременно.

Ние можем да разкрием пълния потенциал на Вашето дете, както и да го съхраним с помощта на прецизно изработени индивидуални програми за образование и възпитание, които позволяват формирането на една талантлива и хармонична личност.

При нас в Детската Градина имаме балансирано хранене 5 пъти на ден. Храната е приготвена на место от прецизно подбрани, качествени продукти, отговарящи на БДС.

Ученическа занималня “Фамилия” създава солидна основа за основно образование.

В образователен център “Фамилия” децата не просто учат уроци и пишат домашни за следващия ден, не само изучават чужди езици, но получават и затвърждават фундаментални знания и практически умения.

Усвояват основни принципи за безопасно поведение в обществото. Придобиват основни морални, етични и нравствени качества. Развиват интелектуалните си способности и езикови умения. Изграждат основните качества на успешния и разумен човек.

Работно време: пон. – пет.: 07:30 – 18:00 ч.

Галерия