За нас

Образователен Център ЛОГОС се различава от другите центрове и школи с висок стандарт на обучението. Курсовете се провеждат по най-добрите и утвърдили се
у нас езикови системи, развиващи паралелно четирите ключови умения: за четене, слушане, писане и говорене.Ние залагаме на:

  • Съвременни аудио-визуални учебни системи;
  • Европейско ниво на преподаване;
  • Пълен спектър курсове за всяка възраст и ниво на владение на езика;
  • Личен подход към всеки курсист;
  • Система за атестация на екипа и за контрол на качеството.

Езикова школа Логос град София, е образователен център по немски и английски език. Нашият екип от преподаватели и професионалисти повече от 10 години се грижи за качественото обучение по немски и английски език на нашите малки и големи курсисти.
Езикова Школа Логос, предлага курсове по немски и английски език за всички възрасти. Освен немски и английски език за деца, ученици, студенти и работещи, Логос обучава и компании, като нашите курсове по езиците са съобразени с индивидуалните потребности на всеки курсист.

Нашата мисия е не само да дадем качествени и дълготрайни познания по немски и английски език на нашите курсисти, но и да развием уменията им за ефективно общуване и работа в екип, да развием техните лидерски качества и да ги направим уверени, когато използват немски и английски език в своето ежедневие.
Нашите методи са нетрадиционни, разработени в съответствие с най-новите световни тенденции в областта. В самата ни идентичност е заложено качество на обучението и нашите усилия са насочени към постигането на максимална ефективност при изучаването на немски и английски език от различните възрасти.
Нашата цел е да направим своите курсисти максимално конкурентоспособни при постигането на техните академични или професионални цели.