За нас

Мисията на Образователен център „Студио S“ е да възпита общности от млади хора с широки културни интересни, солидни знания, умения и компетенции и високи морални устои, водещи до успешно представяне на всички предстоящи им изпити, което да осигури основа за бъдеща, успешна професионална кариера на граждани на глобалния свят.

Постиженията ни се дължат на нашите преподаватели – висококвалифицирани специалисти с богат педагогически и преподавателски опит и доказани постижения в подготовката на курсистите.

ОЦ „Студио S“ е одобрен доставчик на образователни услуги към Агенция по заетостта и Министерство на Труда и социалната политика.

Образователен център „Студио S“ предоставя:

 • подготовка по рисуване за кандидат-студенти, кандидат-гимназисти, деца и любители;
 • подготовка на ученици от 6 и 7 клас по БЕЛ и Математика за НВО и кандидатстване в елитни гимназии;
 • подготовка на зрелостници за матурапо БЕЛ;
 • подготовка на кандидат-студенти по БЕЛ и История
 • езиково обучение ;
 • учебен тренинг за ученици от 6 и 7 клас;
 • ученическа занималня за деца от предучилищна възраст до 4 клас;
 • целодневна забавачка и почасово гледане на деца от 3 до 6 години;
 • други обучителни курсове.

Арт школата на ОЦ „Студио S“ е вече на повече от 20 години.

През този период се радвахме на отличните постижения на всички наши курсисти, показани на изпити за кандидатстване за учебни заведения в страната и чужбина.

ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР „СТУДИО S“

АДРЕС

 • Адрес 1 – СОФИЯ, кв. Стрелбище, бл.91В, до 2-ра английска гимназия
  Гугъл карти код – M7FX+VH София
 • Адрес 2 – СОФИЯ, ж.к. Младост 1, ул. „Д-р Стоян Чомаков“ № 4А, търговска сграда „Чергата“, ет. 2
 • Адрес 3 – СОФИЯ, кв. Бели брези, ул. Искърски пролом 10 /срещу полската резиденция/
 • M7FX+VH София

Очаквайте офиси и в Бургас, Благоевград, Враца, Пловдив, Варна, Стара Загора, Велико Търново, Видин, Плевен, Русе, Пазарджик, Хасково, Смолян, Кърджали, Ловеч, Монтана, Сливен, Ямбол, Габрово, Търговище, Разград, Добрич, Кюстендил, Перник, Силистра, Шумен.

Обучения / Всички Курсове

ОБУЧЕНИЯ В ОЦ „СТУДИО S“

ОБУЧЕНИЯ ЗА ПОДГОТОВКА ЗА ИЗПИТИ И МАТУРИ ЗА УЧЕНИЦИ 1 – 12 КЛАС
Форми на обучение: присъствени или онлайн /при приложимост/ по избор.
За учениците от 1 до 12 клас Образователен център „Студио S“ предлага богата гама от курсове, обучения и уроци:

За 8 – 12 клас:

За 7 клас:

За 6 клас:

За 5 клас:

За 1 – 4 клас /без онлайн форма/:

Индивидуални уроци /2 уч.ч. мин. на урок/:

 

 • Подготовка за матури или училище – 17 лв./уч. ч.
 • Подготовка за кандидатстудентски изпити – 22 лв/уч. ч.

ТЕСТ за кариерно ориентиране

ВСИЧКИ КУРСОВЕ

Рисуване / Уроци и Курсове

ВИДОВЕ КУРСОВЕ ПО РИСУВАНЕ В ОЦ „СТУДИО S“

Образователен център „Студио S“ има специализиран отдел за преподаване на рисуване /изобразително изкуство/ с цел подготовка на кандидат-студенти и кандидат-гимназисти за изпити по рисуване за кандидатстване в учебни заведения у нас и в чужбина и за подготовка за портфолио.

Също така предлага на най-малките художници множество курсове по изобразителни изкуства за деца.

А за ценителите на изобразителното изкуство сме организирали рисуване за любители.

ИЗГОТВЯНЕ НА ПОРТФОЛИО

ОЦ „Студио S“ предлага на кандидат-студентите помощ в изготвянето им на перфектното ПОРТФОЛИО с рисунки за кандидатстване у нас и в чужбина в учебни заведения и специалности, изискващи портфолио /архитектура, графичен дизайн, инженерен дизайн, продуктов дизайн, интериорен дизайн, моден дизайн, визуални изкуства, анимация, мултимедия и други с изпити по рисуване или представяне на портфолио/. Освен подготовката и помощта в изготвянето на рисунките за портфолиото, ние ще Ви помогнем и за подходящото оформление /дигитално или хартиено/ на портфолиото. Също така предлагаме и първоначална консултация във връзка с Вашето портфолио и конкретните изисквания на желаните от Вас институти.

Занималня и ваканции

7-ми клас Кандидатстване

Кандидатстването след 7 клас е един от важните етапи в образованието. Кои училища да изберем? Как да се подготвим за кандидатстването след 7 клас и външното оценяване по БЕЛ и Математика? Каква е процедурата по кандидатстването след 7 клас? И още много други въпроси, свързани със седмокласниците, на които ще се опитаме да отговорим тук.

В секцията Прием след 7 клас даваме информация за училищата, балообразуването, статистика по приема на ученици след 7 клас.

Поместили сме и много тестове по БЕЛ и също така много тестове по математика за 7, 6 и 5 клас, които да ви помогнат да самоопределите новото си по съответните дисциплини. Тестовете съдържат и отговорите на въпросите. По-долу следват връзки към различните видове тестове по БЕЛ и математика.

А ако желаете да се запознаете с нашите обучения по БЕЛ и Математика за 7 клас, вижте графика на групите за подготовка за НВО за ученици от 7 клас по БЕЛ и математика в ОЦ Студио S

 

ТЕСТОВЕ / БЕЛ / МАТЕМАТИКА

ТЕСТОВЕ ПО БЕЛ И МАТЕМАТИКА

Нашите тестовете по БЕЛ и математика като елемент от стандартизирано обективно оценяване в училищеса изцяло съобразени с изпитните критерии на МОН.

Те обаче са също част от нашето “ноу хау”, защотоса базирани върху модерна тестова теория, което ги прави свръхефективни. Тестовете по БЕЛ и Математика са изградени върху единство на образователни цели, ясен урочен контекст,  балансирана логическа и композиционна организация, дозирана степен на съдържателна трудност. Преведено на по-прост език: нашите оценителски задачи се съставят професионално!!! Това ги прави несъпоставими по качество спрямо  хаотично разпространяващите се на книжния пазар тестови издания, в които преобладават обидно елементарни въпроси и то върху незначителни факти; неясно формулирани питания, водещи до два възможни отговора; ниска или необосновано висока степен на трудност; произволни и неуместни въпроси, несъобразени с материала в училище. escortstars.ch

Ние предлагаме комплексни тестове, обхващащи учебния материал от 6-и до 12-и клас! Разбира се, най-голям е броят на изпитните въпроси, предназначени за учениците от 7-и и 12-и клас, които ще държат матури. Съставянето на тестовите въпросите е подчинено на нашите “Седем стъпки до успеха”! Това ги превръща в свръхважно звено от нашия постъпков процес на обучение.

Чрез нашите тестовете по БЕЛ и математика Вие получавате:

 • не само знания, но и умения да прилагате наученото в бъдещия си социален живот;
 • представяне на урочното съдържание в целенасочени и балансирани въпроси;
 • възможност за развиване на логическото мислене и комбинативността на ума;
 • преодоляване на повърхностното отношение към изучавания предмет;
 • развиване на творчески рефлекси;
 • техники за проучване, вникване и намиране на верните отговори;
 • волеви амбиции за овладяване на учебния материал, включен във въпросните задачи;
 • повишаване на скороста на мислене и степента на концентрация на вниманието;
 • удоволствие от възможността да се проверите и да бъдете обективно оценени;
 • пълен успех на държавната матура и на кандидатстудентските изпити;

ВИДОВЕ ТЕСТОВЕ :

Обучителни тестове по БЕЛ и Математика;

Изпитни тестове по БЕЛ и Математика.

Онлайн Обучение

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕТО В „СТУДИО S“

Съдържание:
1. Общи изисквания.
2. Предимства на онлайн обучението.
3. Какво предлага конкретно нашето онлайн обучение.

Курсове по БЕЛ и Математика за 7, 10 и 12 клас – онлайн

1. ОБЩИ  ИЗИСКВАНИЯ

Необходими условия:

 • достъп до интернет
 • компютър или мобилно устройство /таблет, смарт телефон с интернет/
 • актуален имейл, на който ще получавате допълнителна информация
2. ПРЕДИМСТВА НА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕТО

През последните години тази форма на обучение се   налага все повече. Ето някои от предимствата й:

 • Спестявате време и пари от транспорт
 • Можете да присъствате на урока от всяко място на   света, стига да разполагате с интернет връзка. Това дава големи възможности в днешния динамичен живот – можете да пътувате спокойно навсякъде, без да се притеснявате, че ще изпуснете урока. Когато сте неразположени и не желаете да напускате дома си – отново можете да сте в час. Можете да сте в час дори и от плажа и планината.
 • А притежателите на смарт телефони дори не се нуждаят от компютър. Те са неограничени в своите действия. Даже може да се разхождат, докато учат, ако типът на обучението позволява това.
 • За по-малките курсисти, като седмокласниците например, онлайн обучението дава възможност на родителите им също да бъдат в часа, когато пожелаят, за да видят как работи детето им.
 • Освен това, родителите периодично ще бъдат информирани за напредъка на детето им, чрез отчети, директно направени от системата, която автоматично следи присъствието, вниманието и действията на всеки курсист във всеки урок.
 • Също така всеки урок ще бъде записван и видеото му ще бъде качвано в онлайн теоретичната част и ще разполагате с него 2 седмици. Така часовете на обучението нарастват неограничено в зависимост от индивидуалните нужди. А при отсъствие от обучението на живо, разполагате с видеозаписа. Тези записи също така могат да се ползват от родителите, за да проследяват участието на детето в обучителния процес и напредъка му.
3. КАКВО ПРЕДЛАГА КОНКРЕТНО НАШЕТО ОНЛАЙН ОБУЧЕНИ
 • Теоретично разработени уроци, с които разполагате 24 часа в денонощиетопрез времето на цялото обучение. Не всички видове обучения съдържат теоретична част, защото по някои се работи с учебници или други обучителни материали. За повече информация погледнете конкретните секции. The first thing that you should do is to register with an online lottery India site. You will be asked to fill in some personal information, including your name, age, address and contact details. You will also need to provide a bank account number so that the organisation can deposit your winnings into it.
 • Виртуална класна стая в реално време с учител на живо.

Тази виртуална класна стая предлага:

 • аудио и видео връзка с учителя и другите курсисти с много добро качество, без накъсвания на звука и картината. Визуалният контакт може да се настройва с различни опции за визуализиране. Системата следи кой от участниците говори и го представя в по-едър план;
 • учителят обяснява, пише на „дъската“ на монитора, показва различни приложения и материали, според спецификата на обучението;
 • учителят има възможност да общува с избран курсист без другите да ги чуват, когато има нужда да се направи забележка или друга препоръка, с цел повишаване качеството на обучението;
 • курсистът може да „вдигне“ ръка, за да зададе въпрос или за да отговори на поставен такъв чрез едно кликване;
 • учителят може да поставя задачи /индивидуални или групови/. Курсистите показват изпълнението им в презентации или различни документи и файлове, чрез споделяне на мониторите си публично или частно;
 • онлайн тестове, задачи, упражнения по време или извън виртуалната класна стая;
 • чат поле;
 • система за следене на присъствието на курсистите, техните действия във виртуалната класна стая, вниманието им, справянето им с поставените им задачи и отчитане на резултатите.

И освен всичко това нашата виртуална класна стая предлага всички предимства на класическата такава.

Ценоразпиз

ЦЕНИ В ОБРАЗОВАТЕЛЕН ЦЕНТЪР СТУДИО S

Индивидуално обучение:

 • Индивидуално обучение за един ученик /но без подготовка за кандидатстудентски изпити/ за уч. час –  20 лв.
 • Индивидуално обучение за двама ученика /но без подготовка за кандидатстудентски изпити/за уч. час – 30 лв.; за трима – 36 лв.
 • Индивидуално обучение за един ученик за кандидатстудентска подготовка за уч. час –  25 лв.
 • Индивидуално обучение за двама ученика за кандидатстудентска подготовка за уч. час – 40 лв.; за трима – 51 лв.
 • Минимум часове за взимане на урок – 2 учебни часа.
 • Заплащане за индивидуалните уроци – за месец предварително по уговорен график по банков път или на каса във филиала в кв. Стрелбище.

КУРСОВЕ ПО РИСУВАНЕ:

Цените са дадени в съответните секции на курсовете по рисуване.

 • Индивидуално обучение по Рисуване – 1 астр. час – 40 лв.

ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ

Цените за различните курсове по английски език са в съответните секции.


ПОДГОТОВКА ПО БЕЛ И МАТЕМАТИКА ЗА МАТУРИ И ИЗПИТИ                                             

Цените и отстъпките за различните курсове по български език и литература и математика са в съответните им секции на сайта.

Отстъпка за втори член на семейство в един курс – 30%   

Отстъпките не се натрупват.


ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ И ЗАНИМАЛНЯ ПРЕЗ УЧЕБНАТА ГОДИНА

ЦЕНИТЕ И ОТСТЪПКИТЕ СА В СЪОТВЕТНИТЕ СЕКЦИИ.

Отсъствия не се приспадат от таксата.


ПЛАЩАНИЯ

Можете да платите по: банков път или в офиса в кв. Стрелбище

Обадете се на тел. 088 723 9186 за повече информация във връзка с плащанията.