Образователен регистър

Област: Плевен (page 2 of 2)

Медицински Университет – град Плевен
Медицински Университет - град Плевен
 • Населено място: Плевен

 • Адрес: Плевен, ул. "Св. Климент Охридски" 1

 • Телефон: 064 884 120 / 064 884 130

 • Имейл: ip-account@mbox.contact.bg

Виж
ОУ Христо Ботев – село Българене
ОУ Христо Ботев - с. Българене
 • Населено място: село Българене

 • Адрес: село Българене, община Левски, ул. Христо Ботев 5

 • Телефон: 065 322 226

 • Имейл: ou_bulgarene@abv.bg

Виж
ОУ Климент Охридски – село Крушовене
ОУ Климент Охридски - с. Крушовене
 • Населено място: Kрушовене

 • Адрес: Kрушовене, област Плевен, ул. "9-ти септември" № 2

 • Телефон: 0877 831 352

 • Имейл: oy_krushovene@abv.bg

Виж
ОУ Св. Климент Охридски – село Буковлък
ОУ Св. Климент Охридски - с. Буковлък
 • Населено място: Буковлък

 • Адрес: С. Буковлък ул. Площадна 7

 • Телефон: 063568212 / 0878945830

 • Имейл: ou_bukovlak@abv.bg

Виж
Newer posts

© 2024 Образователен регистър

Всички права запазени собственост на Адвъртайз Партнърс ЕООДUp ↑