За нас

Добре дошли в Център за детско и личностно развитие ЕлЕВАл.

УЧИМ НЕМСКИ, ЗА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ И СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ, ДОКАТО УЧИМ НЕМСКИ ЕЗИК

В Езиков център ЕлЕВАл се стремим да отговорим максимално на вашите нужди и да ви помогнем да постигнете отлични резултати. Ето защо, наред със стандартните обучителни методи, използваме и иновативни такива – екипна работа, разнообразни ролеви игри, филмчета, арт дейности, театрални постановки и много други, които превръщат ученето на немски език в истинско забавление.

Елена Петрова

Управител, Преподавател по немски език и треньор

Елена Петрова притежава сериозен корпоративен опит – тя дълги години е експерт по Обучение и развитие в немскоговорящи компании, където натрупва богат опит в разработването и провеждането на програми за обучение като вътрешен треньор и фасилитатор.

Не са ѝ чужди и теми, свързани с Човешките ресурси – Подбор и обучение, Ангажиране и задържане на служители, Управление на работодателската марка и Управление на организационната програма.

Сертифицирана е към БАУХ като специалист човешки ресурси, функционална специализация „Учене и развитие“.

Завършила е магистратури „Трудови пазари и развитие на човешките ресурси“ и „Трудова и организационна психология“ към Софийския университет “Св. Климент Охридски“, а също така е преминала и сертифакационно обучение „Обучение за обучители“.

Женя Милушева

Партньор – детско-юношески психолог

Женя Милушева е доктор по психология и семеен консултант. Специализира в областта на фамилната, когнитивно-поведенческата и игрова терапия. Сертифицирана е в използването на редица инструменти за диагностика.

Работата ѝ е свързана с децата и техните родители, като им помага да се справят с поведенческите и емоционални проблеми, както и да преодоляват трудностите, както в обучението, така и във взаимоотношенията помежду си.

Тя подкрепя семействата и в евентуални кризисни ситуации като развод, посрещане на нови членове на семейството или претърпени загуби.

Предлаганите от Център за изучаване на немски ЕлЕВАл  услуги: