За нас

ЕЗИКОВА ШКОЛА ОМЕГА

Езиков курс „по ваша мярка“Иcĸaтe дa ce paзвивaтe пpoфecиoнaлнo, дa пътyвaтe пoвeчe, дa ce ycъвъpшeнcтвaтe? Eзиĸoвoтo oбyчeниe e oтгoвopът. Eзиĸoвa шĸoлa „Oмeгa“ пpeдлaгa гъвĸaви пpoгpaми, ĸoитo дa oтгoвopят нa вaшитe изиcĸвaния и cвoбoднo вpeмe зa yчeнe. Eĸипът ни oт пpoфecиoнaлиcти щe пpeпopъчa нaй-пoдxoдящaтa фopмa нa oбyчeниe и пoдxoдящи yчeбни мaтepиaли. Няма значение дали сте от София, Варна, Бургас, Велико Търново, Пловдив, Русе, Плевен или друго населено място,
защото при нас можете да учите език както присъствено в група или индивидуално, така и онлайн. Oбaдeтe ни ce!Дaли щe избepeтe cъвpeмeнния „cвeтoвeн eзиĸ“ aнглийcĸи, гopeщия иcпaнcĸи или мeлoдичния фpeнcĸи, ниe мoжeм дa пoмoгнeм. Koйтo и oт ĸypcoвeтe ни дa избepeтe, щe пoпaднeтe в yмeлитe pъцe нa нaшитe пpeпoдaвaтeли – филoлoзи c цeнeн пpaĸтичecĸи oпит. Езиков школа „Oмeгa“ пpeдлaгa oбyчeниe пo cлeднитe eзици:

  • Английски език;
  • Немски език;
  • Френски език;
  • Испански език;
  • Руски език.

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕТЕ НАШИТЕ КУРСОВЕ?

Нашите филолози-специалисти са винаги в крак с последните работещи техники в образованието и умело успяват да съчетаят изпитаното с иновативното. Ръководим се от желанията и нуждите на нашите клиенти, за да организираме обучението, от което те имат нужда. Обадете ни се и заедно ще изберем най-подходящата форма за вас! Нашите предимства са:

Безплатна професионална консултация с методолог, който ще информира за различията в учебните програми и възможността да се избере тази, която е най-подходяща за вас.

Тя наподобява условията в традиционната учебна зала – бяла дъска, учебни аудио и видео материали. Учениците участват пълноценно в урока, подавайки и получавайки обратна връзка от преподавателя.

ОБРАТНА ВРЪЗКА

Междинните тестове, работата в час и домашните са добър ориентир за напредъка на всеки курсист. А нашите специалисти са непрекъснато на разположение за методически съвети. При работата с деца поддържаме непрекъснат контакт с родителите.

Когато учите индивидуално – вие избирате дните и часовете за посещение на уроците. Те могат да са фиксирани за целия курс или да се променят седмица за седмица.

КЛИКНЕТЕ ТУК ЗА ДА ВИДИТЕ ЦЕНОРАЗПИС

ФИРМЕНИ ОБУЧЕНИЯ

Добрият мениджър знае, че хората са най-ценният ресурс за всяка компания. А за да е добър и успешен един екип, е необходимо той да се развива и мотивира. Предимство за всяка една компания е, когато нейните служители могат с лекота да общуват с партньори или клиенти от целия свят.

Още една от ползите е, че фирменият курс по английски език може да бъде и чудесен начин за сплотяване на екипа. В процеса на обучение ще се заздравят приятелските връзки в колектива и ще се повиши духът на сътрудничество между обучаемите.

И не на последно място така ще подпомогнете креативността на вашите служители. Езикът е тясно свързан с нашето възприемане на света. Усвояването на чужд език не просто дава ново средство за комуникация, но и помага да видим всичко от различна гледна точка. Това го превръща в мощен инструмент за стимулиране на творческата енергия, от който можете да се възползвате.

Езикова школа „Омега“ може да бъде партньор в това начинание и да съдейства за повишаване квалификацията и уменията на служителите чрез фирмено обучение по стандартни или специално подбрани програми. Курсовете могат да бъдат групови или индивидуални, а изучаваният материал да е изцяло съобразен с нивото и потребностите на екипа спрямо областта на работа на компанията.

  • групово, индивидуално или онлайн обучение;
  • курсове на място в школата или във вашия офис;
  • основни нива по Европейска езикова рамка и специализирани подготовки – бизнес, разговорно или подготовка за сертификат. Курсовете могат да са изцяло съобразени със спецификата на дейността на фирмата.
  • безплатен тест с методолог за всеки от вашите служители, чрез който да определим точното ниво на владеене на съответния език.