За нас

Advance Academy е образователен START UP стартирал през 2017 година. Академията е най-големият и модерен ИТ учебен център в Източна България, лицензиран от Националната агенция за професионално образование и обучение. В портфолиото са включени обучения за начинаещи и напреднали в няколко направления – Информационни технологии и Дигитален маркетинг, както и една от най-развитите STEM програми за деца от 1-ви до 12-ти клас. Вече трета година се провеждат професионални обучения по Front End, Quality Assurance, PHP, Java , Дигитален маркетинг, както и JavaScript, .NET, React.JS и други. Специално за учениците, Advance Academy разработи авторска STEM програма за деца от 1-ви до 12-ти клас, която се провежда на няколко нива и обхваща основните езици на Уеб програмиране.

Всички курсове на Advance Academy са разработени от действащи старши разработчици на компании, работещи по проекти на Carrefour, Walt Disney, Western Union, UPS и много други. Обученията са на достъпен език с достатъчно примери и имат за цел, с помощта на много практически задачи, да помогнат на хора с желание и без опит да навлязат в изключително интересния свят на програмирането.

Курсове

Софтуерно инженерство

Софтуерно инженерство

Digital Marketing

  1. Курс Search Engine Optimisation
  2. Курс Facebook Marketing
  3. Курс Social Media Content
  4. Курс Instagram Marketing

Програмиране за деца

Преподаватели

Успешните истории на завършилите Адванс Академи са пряко свързани с вдъхновителите, будителите и най-ценния ресурс на академията – нашите преподаватели. Специалисти, които работят по международни проекти, разработват корпоративни решения, но са винаги готови да предадат знанията си на всички желаещи да станат част от света на ИТ.

Ние от Адванс Академи винаги търсим вдъхновители, с желание да ни помогнат в развитието на ИТ сектора във Варна. Хора, които вярват, че и извън София има живот и са готови да предадат знанията си на следващите ентусиасти, които искат да се учат и развиват. Ако вярвате в нашите ценности, ако смятате, че можете да работите с хора и винаги сте искали да застанете от другата страна в учебната зала, то нека се запознаем.

Пишете ни на office@advanceacademy.bg с кратка информация за себе си, за каква технология или програмен език искате да развиете обучителна програма и ние ще се свържем с Вас.

КАРИЕРЕН ЦЕНТЪР

Адванс Академи има изградена партньорска мрежа с IT компании и съдейства на своите курсисти за стартиране на стаж след успешно приключване на програмата. Всеки курсист получава едногодишен достъп до кариерния център, където нашите партньори публикуват своите свободни позиции и стажантски програми:

 

Галерия