За нас

Сгушена в полите на Витоша Ви очаква нашата лицензирана частна целодневна детска градина и ясла “Еко Дара”.

 Тук децата се отглеждат в природосъобразна и здравословна среда. Близката до домашния уют атмосфера им помага да се чувстват спокойни и обичани и да развиват хармонични взаимоотношения. При нас децата растат в колектив. Учат се да преодоляват трудностите, да отстояват себе си в групата. Едновременно с това всеки ден в детската градина тече обучение по определен план и система, предоставящи многостранно предизвикателство за детето и задоволяващи всичките му потребности от двигателните до чисто интелектуалните, с помощта на които се добиват необходимите знания. Групите са малки и подходът към всяко дете е индивидуален. Нашите деца са поощрявани да развиват собствените си уникални способности, качества, таланти. Възпитаваме ги в грижа към околната среда, в уважение към личността, в зачитане на общочовешките ценности, придобиват етични и хигиенни навици. 

Педагозите в частна целодневна детска градина и ясла “Еко Дара” осигуряват неповторима атмосфера на топлина и уют. Те не само обучават децата – грижат се за тях, играят с тях, провеждат разнообразни занятия и им създават благоприятни условия за развитие. Те планират своята педагогическа дейност в съответствие с възрастовите и индивидуални особености на всяко дете.

За нас най-важно е децата да се учат докато се забавляват. Работим във всички творчески жанрове и формати, използваме професионални художествени материали.

Такси

Приемът в частна целодневна детска градина и ясла “Еко Дара” е целогодишен, при наличие на свободни места и на платена месечна такса.

Необходимите документи са: медицински за постъпване в детска градина и по образец – молба, заявление, лична информация за детето, ЕГН карта.

Необходими вещи: спален комплект, пижама и резервно бельо, резервни дрехи, пантофи, памперси /ако се ползват/ и мокри кърпи.

Месечна такса за полудневен престой ( до 12:30 часа ) е 470 лева с включени две закуски и обяд.

Месечна такса за детската ни градина и ясла
е 630 лева с включени четири хранения на ден.

В таксата за месеца са включени: Обучение по основните образователни направления за съответната възрастова група, обучение по английски език, музика, музикална анимация, арт ателиета, физическо възпитание, кулинарно здравословно ателие, ежемесечен стоматологичен преглед.

Допълнително, по желание на родителите и детето се заплащат: народни танци, футбол, плуване.

ОТСТЪПКИ
1. При записване на второ дете от семейството, то ползва -10% отстъпка от месечната такса;
2. При плащане на 3 месечни такси –5% отстъпка;
3. При плащане на годишна такса –10% отстъпка.

При отсъствие, когато детето е болно и ръководството на градината е информирано, се приспада храната.

При отсъствие от един месец се заплаща 1/3 от месечната такса с цел запазване на място в частна целодневна детска градина и ясла “Еко Дара”.

Като допълнителна услуга за ваше удобство се предлага собствен транспорт от и до дома ви.
Цената на транспорта се заплаща отделно и не се приспада при отсъствие на детето. При второ дете от семейство цената на транспорта е -50%.,

Галерия