За нас

Учебен център Планета стартира на 1-ви февруари 2002 година и вече 18 години всеки ден затвърждава репутацията си на място, където ще намерите качествено обучение и индивидуален подход към всеки отделен клиент. През октомври 2012 година центърът се премести в нов офис и сега предлага на своите ученици уютна и модерна обстановка и обучение, съобразено с новите технологии, навлизащи в образованието. Във всяка от осемте зали има интерактивни дъски и достъп до интернет, което прави обучението не само полезно, но и забавно.

Учебен център ПЛАНЕТА предлага общоезикови курсове по английски, немски, испански, италиански, руски, френски, гръцки, турски, арабски и нидерландски език. Провеждат се подготовки за всички видове сертификатни изпити – TOEFL, IELTS, Cambridge Certificates, DELE, CELI, DELF, DALF, TCF, TIF, TEST DAF, ZMP, ZOP, DSH, ТРКИ.

Тук помагат на учениците в тяхната подготовка – с целогодишни текущи подготовки по български език и литература, по математика, по всички езици, по биология и химия, история и география. Организират се индивидуални и групови подготовки по български език и математика за външно оценяване в 4-ти, 7-ми и 10-ти клас, и подготовки за ДЗИ след 12-ти клас.

През лятото децата може да се включат в полудневна лятна занималня, която предлага уроци по английски език, творчески занимания, четене на препоръчителната литература, забавна математика, „виртуални“ пътешествия по българските забележителности и българската история.

В учебен център ПЛАНЕТА можете да развиете творческия си потенциал в курсовете по актьорско майсторство и сценична реч, които са подходящи не само за бъдещи актьори, а и за хора, които често се изказват пред различни аудитории.

За тези, които обичат да пишат, Учебен център „Планета“ предлага курсове по творческо писане, които са насочени в две направления: Как да се създават текстовете, задължителни в училищната програма – интерпретативно съчинение и есе и как да се създават оригинални лични творби – разкази, стихове, литературни есета.

 

Езикови курсове

Подготвителни курсове