За нас


Преди 30 години лингвистката Хелен Дорон прави революция в преподаването на английски като втори език, като разработва методология, близка до усвояването на майчиния език. През 1995 г. методът „Хелен Дорон” влиза в Европа – първо в Австрия, скоро след това в Полша и Германия. През 1998 е възприет модела франчайз и от тогава броят на учебните центрове в Европа непрекъснато расте. В последните години франчайзът сериозно навлиза в Китай, Югоизточна Азия, Южна и Латинска Америка.
Днес „Хелен Дорон” е международна франчайзингова мрежа, която успешно работи повече от 30 години в над 30 страни, привличайки над 2 милиона деца от всички възрасти. В България „Хелен Дорон” присъства от 2006 г. а от това лято вече и в нашият град Бургас.

Революционната методология на Хелен Дорон позволява на децата първо да се научат да разбират и говорят, а след това да пишат и четат – също както усвояват и майчиния си език. По този начин дори бебетата могат да научат английски. Хелен създава първия си курс за ранно езиково обучение въз основа на принципите на повторното слушане и насърчението. Резултатите са удивителни! Децата много харесват уроците, защото са живи и забавни и ги стимулират физически, емоционално и интелектулно.

Децата започват да учат от момента на раждането. Преди да започнат да говорят, те възприемат звуците и интонацията, чрез които започват да формират думи. Ето защо Хелен Дорон предлага обучение за бебета още от най – ранна детска възраст (6 месеца) до тийнейджъри.

Учебната година в Хелен Дорон Бургас започва през септември и завършва през юни, като през лятото се провеждат открити уроци, на които родителите да се запознаят с метода и да видят как реагира детето им в реална атмосфера. Групите се формират с до 7 деца, като разликата във възрастта им не е повече от 4 месеца, за да могат всички заедно да се включват в забавленията.
Учителите в Хелен Дорон внасят забавления, въображение, атрактивни игри, любов към преподаването и много артистичност по време на учебния процес. Всеки преподавател преминава през интензивно обучение и отделни семинарни дни, за да придобие сертификат за всеки отделен курс.

Въпреки че методът работи повече от 30 години, Хелен Дорон се стреми да е в крак с времето, новите тенденции и технологии. За улеснение на родителите се поддържа онлайн портал, както и мобилни приложения.
Защо „Хелен Дорон”? Защото работим с екслузивни програми, разработени от експерти, и чрез метод, доказал ефективността си през годините…И защото децата обичат да учат с „Хелен Дорон”!

БЕЗПЛАТНИТЕ ДЕМО УРОЦИ през септември:

0 – 2 г. – 11 септември (вторник) 10:30 ч.
2 – 4 г. – 10 септември (понеделник) 18:00 ч.
4 – 6 г. – 11 септември (вторник) 18:00 ч.
6 – 12 г. – 11 септември (вторник) 19:00ч.

Информацията е предоставени от притежателя на профила.